Együtt a Csodáért: Hogyan Segítettünk Tomikának Megküzdeni az SMA1-gyel

Galó Tamás Dominik, vagy ahogy sokan ismerik, Tomika, egy hét éves bátor kisfiú Magyarországról. Négy és fél évvel ezelőtt derült ki, hogy SMA1-es betegségben szenved. Tomika története nem csak egy betegségről szól, hanem az emberek összefogásáról, a reményről, és egy közösség erejéről.

A Kihívás

Tomika kezeléséhez szükséges volt a Zolgensma génterápia, melyet kezdetben elutasítottak. A szülei azonban nem adták fel, és tudták, hogy más országokban más szabályok érvényesek, amelyek lehetővé tették volna a kezelést.

A Megoldás

Ekkor kezdődött el a nagyszabású gyűjtés, amelyben a honlapmagus.eu és a Netmasters Kft. is részt vett. Egy letisztult, modern weboldal létrehozásával segítettünk Tomikának, ahol az adományozók biztonságosan támogathatták őt.

A Fordulat

Tomika édesanyja, Hornisher Anikó nem állt meg itt; további árajánlatokat kért be, és végül egy kedvezőbb, 700 millió forintos ajánlatot talált. Az emberi összefogás eredményeként ez az összeg összegyűlt – egy valódi csoda történt.

Gratuláció és Köszönet

Mint a honlapmagus.eu alapítója, Papp László, szívből gratulálok Tomikának és családjának. Köszönet illet mindenkit, aki hozzájárult ehhez a csodálatos eredményhez.

A Jövő

A munkánk itt még nem ér véget. Tomika weboldalát tovább fejlesztjük, hogy támogassuk őt a rehabilitáció alatt és információkat nyújtsunk állapotáról.

Tomika története megmutatja, mire képes egy közösség, ha összefog egy nemes cél érdekében és mennyire nagy az online tér ereje. Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen az úton, és kérjük a türelmüket, amíg Tomika oldalát tovább fejlesztjük.

Látogassák meg Tomika weboldalát, és maradjanak velünk a további fejlesztésekért és frissítésekért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek